sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kisoloita


Kun ei toukokuun yksiä ainokaisia kisoja lukuun ottamatta päästy ollenkaan kesällä skabaamaan, niin nyt on sitten käytävä ihan senkin edestä. Tänään startattiin Las-cupissa Korpilahdella, lauantaina suuntana olisi Hyvinkää ja sunnuntaina oman seuran mestaruudet. Sitten viikon päästä maanantaina Nalle lähtee hamaanpoistoon Tampereelle.

Pakko vielä laittaa kuva tästä loimesta, joka on hankittu ajat sitten ja jota en ikinä meinaa päästä käyttämään. Tänään Nalppi sai sitten pukeutua punaiseen. Kuvassa myös kaksi löytöä; neljän euron Viking-saappaat ja 14 euron kevyttoppatakki, joka lähti matkaan Rhodoksen helteestä :D


Tämän päivän luokasta 80cm saatiin peräti keltainen ruusuke, vaikka rata itsessään oli aikamoista sähellystä. Kisat olivat kivasti järjestetty, mutta meidän harmiksi yhtä kaarretta lukuun ottamatta oli mentävä meille vaikeaa oikeaa laukkaa. Laukat eivät ihan vaihtuneet vaikka 90cm luokassa meno olikin hieman sujuvampaa.



Pärskimisongelmalle ei ole edelleenkään löytynyt selitystä, mutta onneksi vaiva ei ole harjoitteluun paljonkaan vaikuttanut. Laittelen hyppykuvia mahdollisesti myöhemmin, jos vaikka joku olisi ollut kuvaamassa. Tässä kuitenkin vielä kuva meidän huipuista hevosenhoitajista :) Kiitos seurasta ja avusta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti