sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Uusi vuosi

Lupailen itselleni usein kaikenlaista. Joku elämäntapakonsultti on joskus teroittanut, että lupausten tulee olla hyvin rajattuja ja konkreettisia. Jos lupaa tulla onnelliseksi, voi itsekin hairahtua siitä, mitä tällä lopulta tarkoitetaan.

Hyvää neuvoa uhaten aion nyt kuitenkin luvata, että epämääräisistä epämääräisin hyve kohtuullisuus saa tulevana vuonna astua elämääni. Kun joulunpyhinä kieriskelin kinkkuähkyissäni vannoin, että never again. Juustokokoelman tuhoamisen voisi myös tehdä tyylikkäämmin puhumattakaan konvehdeista. Voisin myös tulevana vuonna nauttia perjantai-iltaisin lasin rakastamaani valkoviiniä koko pullon sijaan. Töitäkin voisin opetella tekemään kohtuudella. Kaksi tuntia oppituntien suunnitteluun päivässä saa riittää. Viikonloppuisin työn tekeminen on kiellettyä.

Ennen kaikkea aion olla itselleni kohtuullinen. Tähän ikään mennessä on tullut tehtyä niin kauheasti typeryyksiä, että viimeistään nyt on aika huomata, että kaikesta kyllä selviää. Jos nyt en aivan täydellinen ihminen voi olla, niin melko hyvä saa riittää. 

Pikku-Sisbekin unohti joskus kohtuuden :D

Tervetuloa vuosi 2015. Toivottavasti et vie minulta yhtään hevosta ja toivottavasti oppisin paremmaksi ratsastajaksi, ystäväksi, emännäksi ja ihmiseksi yleensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti