maanantai 6. heinäkuuta 2015

Syksy

Joensuussa oli eilen kuulemma yöpakkaset, joten ei liene liian aikaista näin heinäkuun alussa alkaa puhua syksystä. Mun pitkään vihoitellut polvi leikataan kuin leikataankin nyt elokuussa, mikä tarkoittaa sitä, etttä hevosen selkään ei ole asiaa useampaan kuukauteen. Nallen suhteen on sovittu jo kesän alussa, että hevonen saa olla syksyn Aki Karhapään ja Tuija Rosenqvistin luona Lempäälässä. Siellä varmasti tulee paljon uutta oppia ja itse saan parannella rauhassa.

Eniten leikkausajankohdassa harmittaa, etten pääse heti aluksi tutustumaan meidän uusiin ratsastuslinjalaisiin. Joudun ilmeisesti kuukauden olemaan poissa töistä heti lukukauden alussa. Syyskuun alun ryhmäytymiseen aion kyllä osallistua vaikka kipulääkkeen voimin.

Kesä ei onneksi vielä ole ohi. Nalle hengailee kavereiden kanssa laitumella ja olemme käyneet parissa koluvalmennuksessakin. Perjantaina Aira Toivola piti meille ratsastuspilatestunnin. Muutama ihan hyvä oivallus syntyi. Tässä pari kuvaa.



Ainakin yhdet kisat olisi mukava käydä. Otan varmaan pari hyppyä tänään, joten jääköön nähtäväksi, onko hevonen riittävän kuulolla.

Aurinkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti