sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Hollolan talvileiri osa1

Nalbertti lähti tänään leirikouluun. Äiti pakkasi mukaan lämmintä vaatetta ja muistutti, että Miksu-sedälle ei saa olla tuhma. Koulunkäyntiin on suhtauduttava vakavasti.

Uudessa kodissa on monta työntekijää, kävelytyskoneet, sähköovi ja lämpöeristetty maneesi. Sileäkarvaisten, sopuisasti kaviouraa etenevien hienojen ratsujen rinnalla Nalle näytti lähinnä kiharakarvaiselta uroshirveltä. Äidin neuvot valuivat pienistä aivoista kuin vesi hanhen selästä.

Halusin kertoa, että "kotona se on ihan kiltti", mutta eihän sekään ihan totta olisi ollut. Häpeän puna poskillani pohdin, mitä reittiä voisin trailereineni livahtaa liukkaiten pihasta, jos ratsuttaja alkaisi tulla diilimme suhteen katumapäälle.

Kahden nuoren miehen ja jaakobin paini päättyi onneksi muutamaan ihan yhteistyössä hypättyyn kavalettiin. Pesupaikalla värjöttelevä ruuna näytti jo jokseenkin antautuneelta.

Sanotaan, että armeija tekee miehen. Aika näyttää, mihin Hollolan talvileiri pystyy. Nallen aamukammassa on täyden kuukauden edestä piikkejä.

to be continued...

Tässä vielä humputellaan ilman huolta huomisesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti