lauantai 11. lokakuuta 2014

Kotiseudulle Pohjois-Karjalaan

Lähden viikoksi lomalle Joensuuhun ja jätän bloginkin hetkeksi lepäämään. Nalle sai vielä hypätä muutaman kavaletin tänään. Edelleen meillä on aika paljon vauhtia ja aika vähän malttia, mutta viikon päästä alan kyllä aktiivisesti hakemaan kuuliaisuutta touhuun. Jalka on tuntunut kestävän hienosti, joten jatkossa Nalle saa liikkua ihan normaalisti viidesti viikossa sen verran, kun tarvis on kerrallaan. Hevonen tuntuu kyllä kaipaavan reipasta menoa ja tekemistä. Tänäänkin ratsastettavuus parani kovasti puolikkaan tuntimme lopulla.

Onnistuin jopa ratsastamaan koko tunnin estejalustimilla. Jostain syystä lyhyet jalustimet aiheuttavat hillitöntä kipua oikean säären ulkosyrjällä. Onko kenelläkään kokemuksia ja vinkkejä mikä auttaisi? Ilmeisesti jokin siellä ei tahdo venyä oikeaan asentoon. Tähän mun kauheaan etukenoon ei kyllä taida mikään auttaa, mutta ainakin näytän tosi iloiselta :D 


On ihanaa mennä kotiin lomalle, mutta ihan vähän harmittaa, kun Mikael Wahlmanin hyppytunti menee sivusuun. Onneksi Seppo tulee kuun lopussa ja ilmeisesti Miksukin rupeaa käymään säännöllisesti. Nyt pitää kuitenkin keskittyä ihan perusjuttuihin eli tahtiin ja tempoon. Nalle tahtoo mielellään edetä aika pitkänä, mikä johtaa jättimäisiin hyppykaariin ja laakaloikkiin. Iso laukka vaatisi alle paljon voimaa lähestymiset pitäisi saada sikäli kontrolliin, että hevonen edes alkeellisesti malttaisi odottaa. Yhdessä ei ainakaan saada tunaroida enää. Muuten voi käydä näin:


 Onneksi ihan jokainen hyppy ei epäonnistunut näin surkeasti. Tässä lisää Hennan ottamia kuvia. Kiitos <3









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti