sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kunpa kaikki viikonloput olisivat yhtä ihania kuin tämä. Kivojen kavereiden, kisojen katselun ja ratsastuksen ohella olen saanut myös nukkua ja levätä riittävästi. Tänään Meija piti meille puolituntia kestävän kavalettitreenin ja ihan vähän alkoi tuntua taas esteratsastajalta. Nalle käyttätyi moitteettomasti, vaikkakin vauhtia tuppasi olemaan välillä liikaa. Annan sen anteeksi. Hyppäämään ei ole päästy tosiaan kahteen kuukauteen.

Menimme aluksi puomeja ravissa ja laukassa.



Ihan asteen verran meinasi mopo lähteä käsistä, mutta parin kunniakierroksen jälkeen hevonen kyllä hiljenteli melko kuuliaisesti. Ravipuomit tultiin vahingossa kerran laukassa ja taisinpa ratsastaa jonkun kavaletin aika lähelle, mutta antaisin silti suorituksestamme rohkeasti kouluarvosanan 7+, ainakin kun otetaan olosuhteet huomioon. Uusille seuraajille tiedoksi, että heppani on laitettu satulaan vasta tammikuussa.










 Kaikki yllä olevat kuvat on ottanut opetuslapseni Elisa. Kiitos vielä kerran!

Illalla vielä saattelimme Iinan uutta nuorta hevosta ratsun uralle. Hän on ehkä maailman viisain kolmevuotias.

  
Ensi viikolla Nalle pääsee hierojalle ja toivon mukaan kengätkin saadaan takasiin lyötyä. Nyt yh-kokeet kuitenkin kutsuvat. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Nalle on kyllä niin kivan näköinen tapaus! Mukavaa että pääsette pikkuhiljaa treenailemaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ja tosiaankin kiva päästä pian normaalisti ratsastelemaan. :)

    VastaaPoista