lauantai 8. marraskuuta 2014

Huraa!


Innokkaasti minua pari viikkoa kuskannut hevonen saatiin tänään ruotuun ihan kreivin aikaan. Päädyin ratsastamaan tänään poikkeuksellisesti olympialla Miksun estevalmennuksessa ja yhtäkkiä kaikki oli taas ihan helppoa. Jatkossakin aion hoitaa hyppyhommat jollakin pienellä vipuvarrella varustetulla kuolaimella. Kun on pieni ihminen ja ratsu on puolestaan iso, leviämään taipuvainen ja tavattoman vahva, katson ettei minun tarvitse enää henkeni uhalla hypätä kolmipalalla. Ehkäpä, kun saamme työstettyä hirvittävän pitkää ja keskeneräistä laukkaa lisää kasaan, voin siirtyä takaisin kevyempään kuolaimeen. Aika näyttää.

Teimme aluksi aika haastavaa puomitehtävää volteilla ravissa ja laukassa. Ratsastimme myös n. 21m linjaa pienillä esteillä sekä jumppatehtävää. Valemennus sopi tasoltaan ja tehtäviltään meille tosi hyvin. Tuntui, että sain kovasti lisää motivaatiota harjoitteluun. Seuraavat treenit ratsastetaankin jo keskiviikkona, kun Seppo tulee pitämään tuntia. Tässä kooste tämän päivän hypyistä.


Kolmevuotias Meea-heppa pääsi tänään jo toista kertaa ratsun tehtäviin. Teimme about vartin lenkin ihanan lumiseen metsään. Iina talutti ja meikäläinen kökötti kyydissä. Uskaltauimme jopa ravaamaan muutamia pätkiä. Aika fiksu nuori!






Lumi on tuonut valoa ja tehnyt kaikesta kauniinpaa. Otin pari kuvaa myös Mällykäisestä, vaikka kuvat hieman häviävätkin aidolle maisemalle. En edelleenkään ole oppinut säätämään kameran asetuksia kohdilleen Hennan sitkeistä koulutusyrityksistä huolimatta.





Hyvää viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti